Ajankohtaista: Kesä 2023 Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Huvilat

Viihtyisät vuokramökit – Huvilarannan jokainen mökki erottuu edukseen. Huvilarannan vuokramökit ovat viihtyisiä, täysin varusteltuja 6 – 8 hengen lomamökkejä ja ne ovat käytössä ympäri vuoden.

Hintaesimerkkejä:
Villa Kantrissa ja Villa Kukkulassa mökkiviikonlopun hinta on 420 €, Villa Akuliinassa 440 €. Viikonlopun varaus alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 14.

Lomasesongin aikaan viikkohinta Villa Kantrissa ja Villa Kukkulassa on 1244 €, Villa Akuliinassa 1353 €.

Loppusiivous tilattuna Villa Kantrissa ja Villa Kukkulassa on 150 € ja Villa Akuliinassa 170 €.

Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) tilattuna 15€/henkilö. Myös omat liinavaatteet voi tuoda.

Villa Akuliinaan ja Villa Kantriin ovat koirat tervetulleita. Koiramaksu on 30 € riippumatta koirien määrästä.

Lomasesonki alkaa kesäkuun puolessa välissä ja päättyy elokuun puolessa välissä. Toinen sesonki on vuodenvaihteessa. Muina aikoina hinta vaihtelee, joten kannattaa kysyä hintaa vaikka yhteydenottolomakkeen kautta tai info@huvilaranta.fi
Lomasesongit myydään täysinä viikkoina. Jos viikko ei ole mennyt kaupaksi kuukautta ennen ajankohtaa, myymme myös lyhyempiä jaksoja.
Tarjouksista ilmoitamme ajankohtaista sivulla.

Villa Kukkula
Villa Kukkula
8 hlö

129 m2 (4 h + tupakeittiö)

Villa Kukkula, vuokramökki Keski-Suomessa, sijaitsee kauniilla kallioisella rinnetontilla, jonka rantaan pääsee portaita pitkin. Rannassa on pehmeää hiekkaa, jossa on mahdollista vaikka  rakentaa hiekkalinnoja. Villa Kukkulan osittain lasitetulta terassilta voi ihailla järvimaisemaa ja pehmeää sammalmetsää. Viihtyisä huvila on kaksikerroksinen.

Vapaassa käytössä olevalle frisbeegolfradalle ja metsäpolulle on matkaa n. 300metriä.

Ei lemmikkejä.

Villa Kantri
Villa Kantri
6+2 hlö

134,5 m2 (3 h + tupakeittiö)

sängyt 6:lle, vuodesohva 2:lle

Villa Kantri on tilava, esteetön vuokramökki, jonka terassi on rakennettu järvelle päin. Tontilla on matala hiekkaranta suojaisessa poukamassa ja rantaan pääsee helposti myös esim. pyörätuolin tai lastenvaunujen kanssa. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti liikuntaesteiset, sekä etu- että takapihalla on luiskat sisälle. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyörätuolilla liikkuvalle.

Lemmikit sallittu.

Vapaassa käytössä olevalle frisbeegolfradalle ja metsäpolulle on matkaa n. 300 metriä.

Palmuaseman blogia pitävä Sanna Kalmari testasi esteettömyyttä Villa Kantrissa kesällä 2018 ja kirjoitti kokemuksistaan kaksi blogikirjoitusta:

Esteetön vuokramökki Villa Kantri ja elämisen helppous sekä Kiitos kesä, loma ja mökkilaituri 

Elokuussa 2018 Villa Kantrissa lomaili myös Pietari . Hän kirjoitti myös kaksi blogitekstiä lomanvieton sujumisesta: Esteetön vuokramökki jäi sydämiimme ja Mökkiviikon menoa – Ulkoilua. grillaamista ja saunomista

 

Villa Akuliina
Villa Akuliina
8 hlö

107 m2 (4 h + tupakeittiö.)

+ rantasauna 25 m2

Villa Akuliina, lomamökki Keski-Suomessa, sijaitsee erityisen kauniilla tontilla kallioseinineen ilta-auringon puolella. Villa Akuliinan matalan hiekkarannan läheisyydessä on myös erillinen rantasauna. Frisbeegolfrata alkaa noin sadan metrin päästä. Soutuvene on vapaassa käytössä.

Lemmikit sallittu.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

”Mukava viikko takana täällä huippumökillä. Lämmintä on tänä kesänä riittänyt mökkiviikolle. Vesi on ollut +23 C, eli onpahan tullut uitua monta kertaa päivässä. On käyty myös kokeilemassa uutta frisbeegolfrataa. Ensi kesänä taas uudelleen.” (Suomi)

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia