Ajankohtaista: Villa Kukkula vapaana viikko 26. Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Huvilat

Viihtyisät vuokramökit – Huvilarannan jokainen mökki erottuu edukseen. Huvilarannan vuokramökit ovat viihtyisiä, täysin varusteltuja 6 – 8 hengen lomamökkejä ja ne ovat käytössä ympäri vuoden.

Hintaesimerkkejä:
Mökki viikonlopuksi lomasesonkien ulkopuolella 390€. Viikonlopun varaus alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 18.

Lomasesongin aikaan viikkohinta Villa Kantrissa ja Villa Kukkulassa on 1190€, Villa Akuliinassa 1260€.  Lomasesonki alkaa kesäkuun puolessa välissä ja päättyy elokuun puolessa välissä. Toinen sesonki on vuodenvaihteessa. Muina aikoina hinta vaihtelee, joten kannattaa kysyä hintaa vaikka yhteydenottolomakkeen kautta tai info@huvilaranta.fi
Lomasesongit myydään täysinä viikkoina. Jos viikko ei ole mennyt kaupaksi kuukautta ennen ajankohtaa, myymme myös lyhyempiä jaksoja.
Tarjouksista ilmoitamme ajankohtaista sivulla.

Villa Kukkula
Villa Kukkula
8 hlö

129 m2 (4 h + tupakeittiö)

Villa Kukkula, vuokramökki Keski-Suomessa, sijaitsee kauniilla kallioisella rinnetontilla, jonka rantaan pääsee portaita pitkin. Rannassa on pehmeää hiekkaa, jossa on mahdollista vaikka  rakentaa hiekkalinnoja. Villa Kukkulan osittain lasitetulta terassilta voi ihailla järvimaisemaa ja pehmeää sammalmetsää. Viihtyisä huvila on kaksikerroksinen.

Ei lemmikkejä.

Villa Kantri
Villa Kantri
6+2 hlö

134,5 m2 (3 h + tupakeittiö)

sängyt 6:lle, vuodesohva 2:lle

Villa Kantri on tilava, esteetön vuokramökki, jonka terassi on rakennettu järvelle päin. Tontilla on matala hiekkaranta suojaisessa poukamassa ja rantaan pääsee helposti myös esim. pyörätuolin tai lastenvaunujen kanssa. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti liikuntaesteiset, sekä etu- että takapihalla on luiskat sisälle. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyörätuolilla liikkuvalle.

Lemmikit sallittu.

Villa Akuliina
Villa Akuliina
8 hlö

107 m2 (4 h + tupakeittiö.)

+ rantasauna 25 m2

Villa Akuliina, lomamökki Keski-Suomessa, sijaitsee erityisen kauniilla tontilla kallioseinineen ilta-auringon puolella. Villa Akuliinan matalan hiekkarannan läheisyydessä on myös erillinen rantasauna. Frisbeegolfrata alkaa noin sadan metrin päästä. Soutuvene on vapaassa käytössä.

Lemmikit sallittu.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Palasimme rakkaaseen Villa Kantriin. Kaksi viikkoa nautittu rauhasta ja luonnon kauneudesta. Saaliina haukia ja särkiä. Mukavuus korkeimmalla tasolla. Isäntäväki on ajatellut kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten. Tulemme varmasti takaisin. Terveiset Moskovasta.”

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia