Ajankohtaista: Kesä 2023 Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Talviliikunta

 

Huvilarannalla riittää tekemistä ympäri vuoden. Lomalaisten vapaassa käytössä on potkukelkkoja sekä pulkkia. Isojärven jäälle aurataan potkukelkka- ja retkiluistelurata aina jäätilanteen salliessa.

Talvilomalla pääsee myös hiihtämään suoraan mökiltä. Huvilarannalta lähtee hyvin hoidetut ladut ja latureittejä on eri mittaisia. Esimerkiksi Isojärven ympärihiihto on helppo ja mukavan mittainen (6 km) lenkki. Myös kokeneemmille hiihtäjille riittää latuja vaihtelevissa maastoissa.

Lumikenkiä on vuokrattavana 10 euroa/päivä. Eväsreppu selkään ja metsään tarpomaan! Selkäreppu ja termospullo kuuluvat vuokramökin varustukseen.

 

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Kiitos paljon ihanasta vuoden vaihteen lomasta. Olemme viettäneetmahtavaa aikaa tässä kauniissa mökissä järven rannalla.Isäntäväki oli ystävällistä ja avuliasta ja unohdimme kaikki murheet ja arkirutiinit 10 päivän ihanan loman aikana.Nautimme kauniista maisemista, katsoimme isäntäväkemme järjestämää ilotulitusnäytöstä, nautimme hiljaisuudesta ja levosta ihanassa talossa, josta löytyy kaikki tarvittava. Odotamme, että pääsisimme tänne toistekin. Kiitos. Tulemme takaisin. ” (Venäjä)

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia