Ajankohtaista: Kesäpäivät lähestyvät, vielä on vapaita mökkejä. Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Ratsastus

Ovatko hevoset intohimosi? Huvilarannan mökeillä lomaillessa voi käydä ratsastamassa, osallistua erilaisille kursseille tai varata ratsastusopetusta kolmelta lähistöllä sijaitsevalta hevostilalta. Suosittelemme tuntien varaamista ennen loman alkua.

Retket ja ratsastustunnit on varattava etukäteen.

  • Korpi-Jukolan tilalle voi viedä vaikka oman hevosen hoitoon loman ajaksi tai varata ratsastustunteja tilan hevosilla. Tilalla on 22 hevosen talli, jonka päätoimi on yksityisten hevosten täysihoitopalvelut. Ympärivuotinen toiminta tarjoaa eri vaihtoehtoja kursseista valmennuksiin ja yksityisopetukseen. Huvilarannasta Korpi-Jukolaan on matkaa noin 10 kilometriä.
  • Ponilaakson ratsastuskoulussa pääsee ratsastamaan syksystä kevääseen sekä poneilla että hevosilla. Kesällä järjestetään ratsastusleirejä. Huvilarannasta matkaa noin 20 kilometriä. http://www.ponilaakso.fi
  • Kokkomäen tallin rauhallisten suomenhevosten selästä pääsee tutustumaan esimerkiksi Syrjäharjun luonnonsuojelualueeseen tai Unescon maailmanperintöluettelossa olevaan Petäjäveden vanhaan kirkkoon. Kokkomäen tallille on matkaa Huvilarannasta noin 15 kilometriä.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Kiitos paljon ihanasta vuoden vaihteen lomasta. Olemme viettäneetmahtavaa aikaa tässä kauniissa mökissä järven rannalla.Isäntäväki oli ystävällistä ja avuliasta ja unohdimme kaikki murheet ja arkirutiinit 10 päivän ihanan loman aikana.Nautimme kauniista maisemista, katsoimme isäntäväkemme järjestämää ilotulitusnäytöstä, nautimme hiljaisuudesta ja levosta ihanassa talossa, josta löytyy kaikki tarvittava. Odotamme, että pääsisimme tänne toistekin. Kiitos. Tulemme takaisin. ” (Venäjä)

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia