Ajankohtaista: Kesä 2020 Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Ratsastus

Ovatko hevoset intohimosi? Huvilarannan mökeillä lomaillessa voi käydä ratsastamassa, osallistua erilaisille kursseille tai varata ratsastusopetusta kolmelta lähistöllä sijaitsevalta hevostilalta. Suosittelemme tuntien varaamista ennen loman alkua.

Retket ja ratsastustunnit on varattava etukäteen.

  • Korpi-Jukolan tilalle voi viedä vaikka oman hevosen hoitoon loman ajaksi tai varata ratsastustunteja tilan hevosilla. Tilalla on 22 hevosen talli, jonka päätoimi on yksityisten hevosten täysihoitopalvelut. Ympärivuotinen toiminta tarjoaa eri vaihtoehtoja kursseista valmennuksiin ja yksityisopetukseen. Huvilarannasta Korpi-Jukolaan on matkaa noin 10 kilometriä.
  • Ponilaakson ratsastuskoulussa pääsee ratsastamaan syksystä kevääseen sekä poneilla että hevosilla. Kesällä järjestetään ratsastusleirejä. Huvilarannasta matkaa noin 20 kilometriä. http://www.ponilaakso.fi
  • Kokkomäen tallin rauhallisten suomenhevosten selästä pääsee tutustumaan esimerkiksi Syrjäharjun luonnonsuojelualueeseen tai Unescon maailmanperintöluettelossa olevaan Petäjäveden vanhaan kirkkoon. Kokkomäen tallille on matkaa Huvilarannasta noin 15 kilometriä.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Palasimme rakkaaseen Villa Kantriin. Kaksi viikkoa nautittu rauhasta ja luonnon kauneudesta. Saaliina haukia ja särkiä. Mukavuus korkeimmalla tasolla. Isäntäväki on ajatellut kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten. Tulemme varmasti takaisin. Terveiset Moskovasta.”

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia