Ajankohtaista: Villa Akuliinassa, Villa Kukkulassa ja Villa Kantrissa vapaata elokuussa Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Marjat ja sienet

Marjoja kasvaa aivan huviloiden nurkalla. Metsämustikoita voi kerätä huvilan tontilta ja puolukkakankaita löytyy kävelymatkan päästä. Huvilarannan läheisyydessä on myös hyvät sienimaastot.

Omat pakasterasiat kannattaa ottaa mukaan ja kerätä talven marjat loman aikana! Marjat voi laittaa Markkulan Marjatilan pakasteeseen säilöön loman ajaksi. Pakastus on maksutonta.

Mustaherukkapellot ja mansikkamaa reunustavat Huvilarantaan vievää mökkitietä. Markkulan Marjatilalta voi ostaa myös valmiiksi poimittuja mansikoita ja mustaherukoita sekä tilan omia mehuja. Lue lisää Markkulan Marjatilasta.

 

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Kiitos paljon ihanasta vuoden vaihteen lomasta. Olemme viettäneetmahtavaa aikaa tässä kauniissa mökissä järven rannalla.Isäntäväki oli ystävällistä ja avuliasta ja unohdimme kaikki murheet ja arkirutiinit 10 päivän ihanan loman aikana.Nautimme kauniista maisemista, katsoimme isäntäväkemme järjestämää ilotulitusnäytöstä, nautimme hiljaisuudesta ja levosta ihanassa talossa, josta löytyy kaikki tarvittava. Odotamme, että pääsisimme tänne toistekin. Kiitos. Tulemme takaisin. ” (Venäjä)

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia