Ajankohtaista: Kesä 2023 Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Lähialueen huvitukset

 

Vaikka Huvilarannalla ei aika käy pitkäksi, näppärän ajomatkan päästä löytyy vaikka mitä muuta tekemistä loman ajaksi.

Multian kirkonkylä (matkaa n.14 km) Multian luonnonkauniissa, idyllisessä kirkonkylässä on mielenkiintoisia paikkoja ja peruspalvelut, kuten apteekki ja ruokakauppoja.

Lue lisää Multian kohteista Keurusselän Seudun sivuilta

Multian tapahtumakalenteri Menoinfossa

Keuruun pikkukaupunkiin on matkaa 22 kilometriä.

  • Pappilan Pidot Keuruulla kattaa notkuvan herkkupöydän upeassa pappilamiljöössä kesäkuukausina ja joulunalusaikaan sekä juhlapyhinä. A-oikeudet. Myös pitopalvelua. Ympäri vuoden samassa pihassa olevassa Pappilan Tavernassa ruokailua on ympäri vuoden.
  • Siipirataslaiva Elias Lönnrotin kyytiin upeisiin Keurusselän maisemiin voi nousta Keuruulta Ahtolan satamasta vaikka samalla reissulla kun olet käynyt Pappilan Pidoissa herkuttelemassa.
  • Uudessa keilahallissa Keuruulla on 8 rataa. Perheen lapset voivat myös keilata, sillä ratoihin voidaan laittaa laidat, jolloin keila ei mene ränniin.
  • Keuruun uudessa uimahallissa on hurja vesiliukumäki, vesihierontapisteitä ja kaksi lastenallasta.

 

Tutustu Keuruun kohteisiin Keurusselän Seudun sivuilta

Keuruun tapahtumiin voi tutustua Menoinfossa

Jyväskylään on Huvilarannalta kolmen vartin ajomatka. Jyväskylän seudulla on ostos- ja kulttuuritarjonnan lisäksi kivoja käyntikohteita koko perheelle, kuten Laajavuoren kylpylä, hiihtokeskus ja seikkailupuisto, Nokkakiven huvipuisto, seikkailupuisto Peukkula ja monia muita… Tutustu Jyväskylän kohteisiin

Ähtärin eläinpuiston  kuuluisia pandoja kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.  Eläinpuistossa näkee paljon myös muita eläimiä, kuten esimerkiksi lumileopardin, susia, karhuja ja pöllöjä. Huvilarannalta eläinpuistoon on matkaa 60 kilometriä, arvioitu ajoaika n. 50 minuuttia. Samaan reissuun käy kätevästi myös ostosmatka eläinpuistosta 26 kilometrin päässä sijaitsevaan Suomen suurimpaan tavarataloon .

 

Jämsän Himokseen on reilun tunnin ajomatka. Himoksessa pääsee niin laskettelurinteeseen kuin bilekeikoille ja festareille. Himoksen sivuille

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Palasimme rakkaaseen Villa Kantriin. Kaksi viikkoa nautittu rauhasta ja luonnon kauneudesta. Saaliina haukia ja särkiä. Mukavuus korkeimmalla tasolla. Isäntäväki on ajatellut kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten. Tulemme varmasti takaisin. Terveiset Moskovasta.”

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia