Ajankohtaista: Viilennystä hellepäiviin Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Kalastus ja veneily

 

Kalastamaan pääsee huvilan laiturilta. Jokaisen mökin rannassa on myös soutuvene vapaassa käytössä ja veneilyliivit neljälle sekä mato-onget kuuluvat mökin perusvarustukseen.

Isojärvestä nousee haukea, kuhaa, ahvenia, särkiä ja rapuja. Ja talvella pilkitään! Palsankosken koskikalastusalue on 3 kilometriä pitkä kolme koskea käsittävä alue Multialla. Huvilarannalta ajaa Palsankoskelle puolessa tunnissa.

Veneellä on rentouttavaa veneillä pitkin Isojärven selkää myös ilman kalastusvälineitä kaunista luontoa tai vaikka auringonlaskua ihaillen. Äänetöntä sähköperämoottoria vuokrataan huviloiden veneisiin. Viikkohinta on 30 euroa, viikonloppu 15 euroa.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Kiitos paljon ihanasta vuoden vaihteen lomasta. Olemme viettäneetmahtavaa aikaa tässä kauniissa mökissä järven rannalla.Isäntäväki oli ystävällistä ja avuliasta ja unohdimme kaikki murheet ja arkirutiinit 10 päivän ihanan loman aikana.Nautimme kauniista maisemista, katsoimme isäntäväkemme järjestämää ilotulitusnäytöstä, nautimme hiljaisuudesta ja levosta ihanassa talossa, josta löytyy kaikki tarvittava. Odotamme, että pääsisimme tänne toistekin. Kiitos. Tulemme takaisin. ” (Venäjä)

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia