Ajankohtaista: Viilennystä hellepäiviin Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Kalastus ja veneily

 

Kalastamaan pääsee huvilan laiturilta. Jokaisen mökin rannassa on myös soutuvene vapaassa käytössä ja veneilyliivit neljälle sekä mato-onget kuuluvat mökin perusvarustukseen.

Isojärvestä nousee haukea, kuhaa, siikaa, ahvenia ja särkiä. Ja talvella pilkitään! Palsankosken koskikalastusalue on 3 kilometriä pitkä kolme koskea käsittävä alue Multialla. Huvilarannalta ajaa Palsankoskelle puolessa tunnissa.

Veneellä on rentouttavaa veneillä pitkin Isojärven selkää myös ilman kalastusvälineitä kaunista luontoa tai vaikka auringonlaskua ihaillen. Isojärvellä on perämoottoreiden käyttö kielletty, ainoastaan äänetöntä sähköperämoottoria vuokrataan huviloiden veneisiin. Viikkohinta on 30 euroa, viikonloppu 20 euroa.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

”Ihana mökki, ihana järvi. Meillä oli täällä mukavaa. Sauna, järvi ja ympärillä oleva luonto ovat ihastuttavia ja kaunein asia jopa näin alkusyksystä. Toivomme, että meidän jälkeen tulevilla vierailla on yhtä mahtava loma kuin meilläkin. Ja muuten, nauti hiljaisuudesta. Kiitos ihanasta ajasta. Terveiset Pohjois-Saksasta.”

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia