Ajankohtaista: Kesä 2020 Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Frisbeegolf

Huvilarannan vuokramökkien välittömässä läheisyydessä voi pelata frisbeegolfia.
Frisbeegolfrata on 9-väyläinen ja kulkee sammaleisessa metsässä, lenkkipolun varrella järvimaisemissa.

Frisbeegolf on hauskaa yhteistä tekemistä ja laji sopii kaikenikäisille. Mökeillä on kiekkokassi, joka sisältää kuusi erilaista frisbeegolfkiekkoa. Sekä kiekkokassit että frisbeegolfrata ovat Huvilarannan asukkaiden käytössä maksutta. Merkitty rata sopii myös koiran ulkoiluttamiseen.
Radan alussa on opastaulu, jossa on pelin säännöt sekä alueen kartta.

Frisbeegolf tunnetaan myös nimellä liitokiekkogolf ja pelin idea on sama kuin perinteisessä golfissa: rata tulisi selvittää mahdollisimman vähin heitoin. Pienimmän tuloksen saanut voittaa pelin. Frisbeegolfradan maaston vaihtelu ja puut tuovat oman hauskan haasteensa jännittävään peliin.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

“Kiitos paljon ihanasta vuoden vaihteen lomasta. Olemme viettäneetmahtavaa aikaa tässä kauniissa mökissä järven rannalla.Isäntäväki oli ystävällistä ja avuliasta ja unohdimme kaikki murheet ja arkirutiinit 10 päivän ihanan loman aikana.Nautimme kauniista maisemista, katsoimme isäntäväkemme järjestämää ilotulitusnäytöstä, nautimme hiljaisuudesta ja levosta ihanassa talossa, josta löytyy kaikki tarvittava. Odotamme, että pääsisimme tänne toistekin. Kiitos. Tulemme takaisin. ” (Venäjä)

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia