Ajankohtaista: Mökkiloma sateisella säällä Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Aktiviteetit

Frisbeegolf ja paljon muuta tekemistä

 

Frisbeegolfia voi pelata Huvilarannan vuokramökkien välittömässä. Frisbeegolfrata on 9-väyläinen ja kulkee sammaleisessa metsässä, lenkkipolun varrella järvimaisemissa. Merkitty rata sopii myös koiran ulkoiluttamiseen. Frisbeegolf on hauskaa yhteistä tekemistä ja laji sopii kaikenikäisille. Mökeillä on kiekkokassi sisältäen kuusi erilaista kiekkoa.

Kalastamaan ja pilkille pääsee huvilan laiturilta. Jokaisen mökin rannassa on myös soutuvene vapaassa käytössä ja veneilyliivejä on varattu erikokoisia. Veneeseen on myös mahdollista vuokrata sähköperämoottoria.

Metsämarjoja ja sieniä kasvaa aivan huviloiden nurkalla. Huviloiden läheisyydessä olevan Markkulan Marjatilan aurinkoisilla rinnepelloilla kasvaa mansikkaa ja mustaherukkaa.

Talvella Huvilarannan vuokramökeiltä pääsee hiihtoladuille suoraan pihasta. Potkukelkat ovat vapaasti käytettävissä ja lumikenkiä on vuokrattavana. Punaiset posket tulevat kaupan päälle! Jokaisessa vuokramökissä on myös pieni kirjasto.

Huvilarannan lähialueilta löytyy paljon tekemistä moneen menoon ja makuun. Laskettelua ja bilekeikkoja Himoksessa, Laajavuoren seikkailupuisto ja kylpylä Jyväskylässä, shoppailua Tuurissa, maukkaita ruokaelämyksiä Keuruulla, taidemuseoita Mänttä-Vilppulassa, Multian upeat luontomatkailukohteet.

Varaukset ja tiedustelut

Markkulanraitti 24, 42520 Asunta

Katso sijainti kartalla

Vieraskirjasta lainattua:

”Ihana mökki, ihana järvi. Meillä oli täällä mukavaa. Sauna, järvi ja ympärillä oleva luonto ovat ihastuttavia ja kaunein asia jopa näin alkusyksystä. Toivomme, että meidän jälkeen tulevilla vierailla on yhtä mahtava loma kuin meilläkin. Ja muuten, nauti hiljaisuudesta. Kiitos ihanasta ajasta. Terveiset Pohjois-Saksasta.”

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia