Ajankohtaista: Suomi 100 juhlavuoden tarjous! Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Ajankohtaista

Suomi 100 juhlavuoden tarjous!

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi 100 euron alennus viikonloppuina 1-3.12 ja 8-10.12.2017 kaikilla mökeillämme tarjoushintaan 290€ (norm. 390€). Lisävuorokaudet 90€/vrk.  Tiedustelut info@huvilaranta.fi tai 040 707 5783/Aulikki. Voit ottaa yhteyttä myös kotisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Lue lisää

Kiitos kaikille kesälomalaisille!

Huvilarannan kesä oli jälleen kansainvälinen. Lomalaisia oli suomalaisten lisäksi Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä, Ruotsista ja Amerikasta. Upeita lomalaisia, jotka eivät kylmää kesää säikähtäneet. Nyt mökkeily jatkuu syksyisissä merkeissä.

Lue lisää

Upeat asiakkaat ja kiittävää palautetta.

Huvilarannan mökeillä on tänä talvena jälleen käynyt ihania ja iloisia lomalaisia. Olemme saaneet heiltä kiittävää palautetta ja olemme palautteesta erittäin kiitollisia. Alla olevat tekstit on kopioitu Lomarenkaan sivuille tulleesta palautteesta. Tässä linkit: http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-kukkula-10217 http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-akuliina-8664 ”Rauhallinen paikka. Todella siisti ja viihtyisä mökki. Mökkivieraille mukavuuteen panostettu todella hyvin. Mahdollisuus monenlaiseen aktiviteettiin.” (Villa Kukkula) ”Kaunis, hyvin varustettu villa. Ladut ja luistinrata hyvin huolletut.…

Lue lisää

Huilaamista ja hyggeilyä.

Huvilarannalla hyggeily on samaa kuin huilaaminen. Huilaamista Huvilarannan mökeillä on harrastettu jo vuosia. Sytytetään tuli takkaan, lämmitetään sauna, villasukat jalassa juodaan talon tarjoamaa glögiä ja kuunnellaan hiljaisuutta. Marras- joulukuussa voi tehdä kaiken hitaammin ja ahkeroida vähemmän, nukkua enemmän ja olla vain.  

Lue lisää

Paljon kiitoksia!

Kesä meni, muistot jäivät. Kiitos paljon kaikille upeille lomalaisille Suomesta, Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä ja Ruotsista. Loman vietto ja huilaaminen Huvilarannan lomamökeillä jatkuu kuitenkin ympäri vuoden.

Lue lisää