Ajankohtaista: Äkkilähtötarjous -20% hiihtolomalle viikoille 8 ja 9 !!! Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Ajankohtaista

Äkkilähtötarjous -20% hiihtolomalle viikoille 8 ja 9 !!!

Nyt on kaikille nopeille lähtijöille huikea tarjous viikoille 8 ja 9 kaikille mökeillemme. Hintaesimerkkejä: 3 vrk 366 – 455 € 4 vrk 433 – 539 € 5 vrk 498 – 623 € 6 vrk 664 – 712 € 7 vrk 664 – 830 € Hinnat vaihtelevat eri mökeillä . Villa Akuliina kallein, Villa Kukkula edullisin, Villa Kantrin hinta näiden välistä.…

Lue lisää

Kiitos kaikille kesälomalaisille!

Huvilarannan kesä oli jälleen kansainvälinen. Lomalaisia oli suomalaisten lisäksi Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä, Ruotsista ja Amerikasta. Upeita lomalaisia, jotka eivät kylmää kesää säikähtäneet. Nyt mökkeily jatkuu syksyisissä merkeissä.

Lue lisää

Upeat asiakkaat ja kiittävää palautetta.

Huvilarannan mökeillä on tänä talvena jälleen käynyt ihania ja iloisia lomalaisia. Olemme saaneet heiltä kiittävää palautetta ja olemme palautteesta erittäin kiitollisia. Alla olevat tekstit on kopioitu Lomarenkaan sivuille tulleesta palautteesta. Tässä linkit: http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-kukkula-10217 http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-akuliina-8664 ”Rauhallinen paikka. Todella siisti ja viihtyisä mökki. Mökkivieraille mukavuuteen panostettu todella hyvin. Mahdollisuus monenlaiseen aktiviteettiin.” (Villa Kukkula) ”Kaunis, hyvin varustettu villa. Ladut ja luistinrata hyvin huolletut.…

Lue lisää

Huilaamista ja hyggeilyä.

Huvilarannalla hyggeily on samaa kuin huilaaminen. Huilaamista Huvilarannan mökeillä on harrastettu jo vuosia. Sytytetään tuli takkaan, lämmitetään sauna, villasukat jalassa juodaan talon tarjoamaa glögiä ja kuunnellaan hiljaisuutta. Marras- joulukuussa voi tehdä kaiken hitaammin ja ahkeroida vähemmän, nukkua enemmän ja olla vain.  

Lue lisää

Paljon kiitoksia!

Kesä meni, muistot jäivät. Kiitos paljon kaikille upeille lomalaisille Suomesta, Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä ja Ruotsista. Loman vietto ja huilaaminen Huvilarannan lomamökeillä jatkuu kuitenkin ympäri vuoden.

Lue lisää