Ajankohtaista: Tarjous -15% maalis- ja huhtikuulle tehdyistä varauksista Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Ajankohtaista

Uutisia

Tarjous -15% maalis- ja huhtikuulle tehdyistä varauksista

Huvilarannan kevättalven tarjous  maalis- ja huhtikuulle tehdyistä kaiken mittaisista varauksista -15% (ei koske pääsiäistä). Esimerkiksi Villa Kantri ja Villa Kukkula viikonloppu norm. 390 €, tarjoushinta 331 €. Villa Akuliina viikonloppu norm. 410 €, tarjous 348 €. Varaustilanteen näkee klikkaamalla Huvilat- palkkia. Tiedustelut: info@huvilaranta.fi tai 040 707 5783.  

Lue lisää

Upeat asiakkaat ja kiittävää palautetta.

Huvilarannan mökeillä on tänä talvena jälleen käynyt ihania ja iloisia lomalaisia. Olemme saaneet heiltä kiittävää palautetta ja olemme palautteesta erittäin kiitollisia. Alla olevat tekstit on kopioitu Lomarenkaan sivuille tulleesta palautteesta. Tässä linkit: http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-kukkula-10217 http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-akuliina-8664 ”Rauhallinen paikka. Todella siisti ja viihtyisä mökki. Mökkivieraille mukavuuteen panostettu todella hyvin. Mahdollisuus monenlaiseen aktiviteettiin.” (Villa Kukkula) ”Kaunis, hyvin varustettu villa. Ladut ja luistinrata hyvin huolletut.…

Lue lisää

Huilaamista ja hyggeilyä.

Huvilarannalla hyggeily on samaa kuin huilaaminen. Huilaamista Huvilarannan mökeillä on harrastettu jo vuosia. Sytytetään tuli takkaan, lämmitetään sauna, villasukat jalassa juodaan talon tarjoamaa glögiä ja kuunnellaan hiljaisuutta. Marras- joulukuussa voi tehdä kaiken hitaammin ja ahkeroida vähemmän, nukkua enemmän ja olla vain.  

Lue lisää

Paljon kiitoksia!

Kesä meni, muistot jäivät. Kiitos paljon kaikille upeille lomalaisille Suomesta, Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä ja Ruotsista. Loman vietto ja huilaaminen Huvilarannan lomamökeillä jatkuu kuitenkin ympäri vuoden.

Lue lisää