Ajankohtaista: Toukokuun tarjous Villa Kukkulassa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Lue lisää Katso kaikki ajankohtaiset

Ajankohtaista

Toukokuun tarjous Villa Kukkulassa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Tarjous toukokuulle Villa Kukkulassa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi eli 100 euroa hinnasta pois jos yövyt 2-4 vrk. 2 vrk 290€ (norm. 390€). 3 vrk 356€ (norm. 456€). 4 vrk 439€ (norm.539€). Tule kuunteleemaan ja katselemaan kevään tuloa. Huvilarannan frisbeegolfradallekin pääsee kiekkoa heittämään. Tervetuloa! Tiedustelut info@huvilaranta.fi tai 040 707 5783/Aulikki .

Lue lisää

Upeat asiakkaat ja kiittävää palautetta.

Huvilarannan mökeillä on tänä talvena jälleen käynyt ihania ja iloisia lomalaisia. Olemme saaneet heiltä kiittävää palautetta ja olemme palautteesta erittäin kiitollisia. Alla olevat tekstit on kopioitu Lomarenkaan sivuille tulleesta palautteesta. Tässä linkit: http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-kukkula-10217 http://www.lomarengas.fi/mokit/multia-villa-akuliina-8664 ”Rauhallinen paikka. Todella siisti ja viihtyisä mökki. Mökkivieraille mukavuuteen panostettu todella hyvin. Mahdollisuus monenlaiseen aktiviteettiin.” (Villa Kukkula) ”Kaunis, hyvin varustettu villa. Ladut ja luistinrata hyvin huolletut.…

Lue lisää

Huilaamista ja hyggeilyä.

Huvilarannalla hyggeily on samaa kuin huilaaminen. Huilaamista Huvilarannan mökeillä on harrastettu jo vuosia. Sytytetään tuli takkaan, lämmitetään sauna, villasukat jalassa juodaan talon tarjoamaa glögiä ja kuunnellaan hiljaisuutta. Marras- joulukuussa voi tehdä kaiken hitaammin ja ahkeroida vähemmän, nukkua enemmän ja olla vain.  

Lue lisää

Paljon kiitoksia!

Kesä meni, muistot jäivät. Kiitos paljon kaikille upeille lomalaisille Suomesta, Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä ja Ruotsista. Loman vietto ja huilaaminen Huvilarannan lomamökeillä jatkuu kuitenkin ympäri vuoden.

Lue lisää